Annahuis

Soepcafé Raalte!

Hoe is het ook alweer ontstaan? Op initiatief van Dinette Geerts is er in 2019 het soepcafé Heino opgericht. In navolging daarvan is in 2021 het soepcafé Raalte ontstaan. 

soepcafe 8-3
De spelregels voor reservering:

Om iedereen een eerlijke kans te geven, kun je een reservering maken door het invullen van het reserveringsformulier. Lukt dit niet dan kunt een mail sturen naar soepcafe@pknraalte.nl

Is deze vol geboekt dan moet u wachten tot een dag na deze datum en dan kunt u weer reserveren voor het eerst volgende  soepcafé.

Zo krijgen meerder mensen een kans om deel te nemen aan het soepcafé

Graag hiervoor u begrip

Het idee van het soepcafé is om met producten die niet meer verkocht mogen worden of die kort aan de datum zitten, een heerlijke maaltijd te maken. Het uitgangspunt is het tegengaan van voedselverspilling en het samenbrengen van mensen.

Samen eten is het middel om met elkaar in contact te komen. We krijgen veel lieve, mooie en warme reacties op ons soepcafé. Daar zijn we trots op!

Het soepcafé is voor iedereen en een groot succes. Om het werkbaar te houden, kunnen we voor maximaal 65 gasten koken.
Bij de uitgang wordt een “Vrije Gift” gevraagd, het soepcafé is mede afhankelijk van deze giften om het soepcafé te kunnen organiseren. We raden deze dan ook van harte aan.